2023-09-29

Balatonkerülő Egyszemélyes Vitorlázóverseny 8m és 11 méter nyitott hajókategóriákra

2023. Szept.30-án, szombaton rajtol a csopaki Kereked klub előtti víztisztásról a Fa Nándor alapítású, idén 8m és 11m kategóriákra kiírt, külső segítség és kikötés nélkül teljesítendő SZÓLÓVITORLÁZÓ VERSENY.

A 2001-ben alapított Balatonkerülő szólóversenyt eddig több, mint 100 balatoni vitorlázó teljesítette. Az idei “kihívás célpontja” a Szóló Balatonkerülő Nagykör 2022 Győztese: Fazekas Gábor – Tantál (8m open)

A hajó-nyomkövetés on-line, az iCell telematikai vállalat támogatásával valósul meg, amely a verseny rajtjától kezdve a hivatalos versenyoldalon lesz élesítve: A péntek 13:00-ig beérkezett nevezések szerint a következő hajók és hajóik rajtolnak szombat reggel a Balatonkerülő Szóló Nagykörre.

A verseny ideje alatt a versenyzők nem fogadhatnak el semmilyen külső – fizikai, egészségügyi, vagy célzott egyéni információs segítséget, nem léphetnek partra, vagy más hajó fedélzetére. Ezen szabály megsértése a verseny feladását jelenti.

A verseny rajtja: 2023. szeptember 30., 10 óra 00 perc. (szombat)

#iCell #online #tracking: https://fahajo.ifleet.hu/sailing/

Befutási limit idő: 2023. október 01., 16 óra 00 perc. (vasárnap)

Versenykiírás: https://szolovitorlazas.hu/szolo-balatonkerulo-2023-versenykiiras/

Rendező: Fa Hajó Kft. a csopaki Kereked Vitorlázó Klubbal együttműködve. A versenyigazgató Fa Nándor, társ-igazgató: Toronyi András

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,